This is the main content. To display a lightbox click here

Runvik - ung i politiken

söndag, februari 18, 2007

Svenskt näringsliv

Jag fick höra ett rykte om att Svenskt näringsliv hade rankat samtliga av landets kommuners hemsidor utifrån användbarhetsvärdet. Dock skulle nog inte Svenskt näringslivs hemsida kommit så högt upp på listan för det tog mig alldeles för lång tid innan jag fann den listan som jag letade efter. Ironi!

tisdag, februari 06, 2007

Projektarbete

Jag har för tillfället stora problem i min projektgrupp på skolan. Det är just en av de anledningar som gör att jag inte hinner skriva så ofta; det är nämligen bara jag som jobbar (iaf den tiden vi måste för att det ska gå framåt). Mitt projekt som är ett community går väldigt sakta framåt, det som kommer i vägen är oftast inte olösliga problem, utan istället att ingen annan än jag lägger ner någon egen tid på det och det är inte lätt att göra ett community helt på egen hand när man har både skola, politik och familj runt omkring.

I övrigt måste man ju passa på att säga grattis till Anja P som tog VM-guld i damernas super G för några timmar sedan. Vilket åk!



Bloggen danielrunvik.blogspot.com är inte längre aktiv. För mer aktuell information angående Daniel Runvik, besök hans hemsida:

www.danielrunvik.se