This is the main content. To display a lightbox click here

Runvik - ung i politiken

torsdag, januari 18, 2007

Svårt med rutinen

Det har varit lite svårt att komma in i rutien igen och som det har märkts har jag inte skrivit varje dag sedan jag började blogga igen.

Nu när jag ändå kom ihåg att skriva måste jag passa på att visa mitt stöd för Mona Sahlin som ny partiledare för Socialdemokraterna. Jag måste också säga att jag för ovanlighetens skull är ganska nöjd med allas vårat kära SJ, som hanterade trafiken efter stormen så bra som de gjorde.

Se också efter på min systers blogg också för att se dess nya design som ordnat.

I övrigt är jag lite arg på Kina p.g.a. Kina - Tibet-konflikten som vi studerar på religionskunskapen. Seriously guys, not cool...

onsdag, januari 17, 2007

Hemma

Jag lyckades ta mig hem i måndags igen utan några större problem, så klockan 16 var jag tillbaks i värmland. Jag har sedan i måndags varit på ett antal möten både på skolan och uppe i Sunne, men ikväll ska jag ta det lite "lugnt". Jag har också börjat läsa en väldigt intressant bok: filosofi och politik, som jag hade tänkt ägna lite tid under kvällen.

söndag, januari 14, 2007

Storm

Helgen har jag tillbringat i Bohuslän, vilket nu har skapat några svårigheter eftersom jag inte kan ta mig hem till Karlstad igen, p.g.a. stormen Per. Det är inte särskilt bra då jag har mitt första barn- och bildningsnämdsmöte imorgon klockan 08:00. Hur det går kan bara tiden utvisa.

tisdag, januari 09, 2007

Nytt år!

Nu är jag tillbaka efter ett någorlunda lugnt jullov. Samtidigt har det blivit nytt år och som jag skrivit tidigare ska jag försöka börja skriva mer på bloggen igen. Det har hänt väldigt mycket under tiden som bloggen varit inaktiv. E6:an har kollapsat, Saddam har avrättats, två nya länder har tillkommit i vår europeiska gemenskap och en last med timmerstockar har gjort kommunikationen Karlstad - Göteborg betydligt krångligare.

I vilket fall som helst, Gott Nytt 2007!



Bloggen danielrunvik.blogspot.com är inte längre aktiv. För mer aktuell information angående Daniel Runvik, besök hans hemsida:

www.danielrunvik.se