This is the main content. To display a lightbox click here

Runvik - ung i politiken

söndag, maj 20, 2007

Farbror och förbundsstämma

Häromdagen fick jag reda på att min bror Mattias och min svägerska Michele åkt till sjukhuset för att föda mitt lilla brorsbarn Liam Daniel Jönsson och allt ska ha gått relativt bra och de mår alla fint. Det är väldigt goda nyheter och de gläder mig oerhört! Grattis Mattias och Michele!



Samtidigt sitter jag nu på stämma i Kalmar och är väldigt stressad över allt skolarbete som måste göras och jag ska ta itu med det så snart jag bara får möjlighet. Under stämman har det fattats många beslut, det mest uppmärksammade är förbundsordförandevalet. Tyvärr fick inte min syster Marie majoriteten av rösterna även om det var ett väldigt jämt val, istället vill jag gratulera henne till posten som vice förbundsordförande. Istället får jag då lov att gratulera Magnus Andersson till posten som vår nya förbundsordförande.

onsdag, maj 09, 2007

Europadagen

Idag är det Europadagen, en dag att gå ut och fira vår fina europeiska union.

Förutom det så har det ju stått mycket om GPs nya arbete som senioradvisor på pr-företaget JKL. Personligen blir jag långt ifrån så uppjagad som Peter Eriksson blir; som alla säkert har hört är han rädd att Persson ska minska folkets förtroende för politiken. Själv tror jag nog att Persson mest minskar folkets förtroende för Persson...



Bloggen danielrunvik.blogspot.com är inte längre aktiv. För mer aktuell information angående Daniel Runvik, besök hans hemsida:

www.danielrunvik.se