This is the main content. To display a lightbox click here

Runvik - ung i politiken

tisdag, augusti 29, 2006

Lögner och förtal

Har du läst SSU:s valfolder? Om du inte har gjort det så kan det nog vara intressant att titta i den, för det är fantastiskt att man kan samla så mycket struntprat på så få sidor. Det är inte deras politiska förslag som jag stör mig på (de får tycka precis som de vill) utan att de ägnar 13 sidor av deras 18 sidor åt att smutskasta högern och komma med falska påståenden.



Det mest skrattretande i hela foldern är helt klart det "röd eller blå-memory" som finns i mitten av foldern där man kan hitta följande matchningar: Äldrevård: Mer hjälp till gamla och sjuka. - Äldrevård: Mer avgifter för gamla och sjuka. eller; Miljö: Avskaffa oljeberoendet. - Miljö: Avskaffa klimatstödet.

Man vet knappt om man ska skratta eller gråta. Antingen så är det en ful och omoralisk "nödstrategi" från SSU:s håll eller så vet de helt enkelt inte vad de pratar om.


1 Kommentarer:

  • Det är helt sjukt hur SSU håller på. CUF i Gävleborg har fått så mycket skit från Socialdemokrater för Sverige är sjukt kampanjen. Samtidigt har de inte en ¤#%& aning om vad SSU gjort och de vill inte ens prata om det utan bara skälla.

    Det är bara att "Keep it upp" och se till att Karlstad röstar blågrönt för då gör Sverige det också!

    Av Blogger Jonas Rask Samuelsson, 31/8/06 08:32  

Skicka en kommentar

<< Home



Bloggen danielrunvik.blogspot.com är inte längre aktiv. För mer aktuell information angående Daniel Runvik, besök hans hemsida:

www.danielrunvik.se