This is the main content. To display a lightbox click here

Runvik - ung i politiken

torsdag, augusti 24, 2006

Höstterminen

Idag har höstterminen officiellt startat igen, även om jag tillsammans med de andra i elevrådsstyrelsen fuskade lite med en start redan igår. Även om det känns lite tråkigt att sommaren är "slut" så känns det ändå bra att börja det sista året på gymnasiet.

Dock känns det som om året kommer bli väldigt kämpigt på elevdemokratifronten just eftersom de har gjort enorma omstruktureringar. Jag blir lite less på att de tvunget måste dela på en skola som fungerar otroligt bra bara för att en enda människa klantade till sig lite och vill rädda sitt rykte. Nu har istället skolan nästan fördubblat sin expeditionspersonal, och de har till och med hyrt in två rektorer från Poolia. Dessa gör nu det jobbet som hälften så många kunde hantera innan. Samtidigt har de nästan slutat samarbeta helt, vilket också leder till stor ineffektivitet (eller snarare de vill inte samarbeta om det inte passar dem). Karlstad är vist inte bara den "politiska mittpunkten" utan reflekterar också Sveriges ineffektiva byråkratiska struktur.

Men men, jag är inte alls bitter...

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home



Bloggen danielrunvik.blogspot.com är inte längre aktiv. För mer aktuell information angående Daniel Runvik, besök hans hemsida:

www.danielrunvik.se