This is the main content. To display a lightbox click here

Runvik - ung i politiken

måndag, maj 29, 2006

Hur lever du?

Själv lever jag tydligen som en folkpartist... Iaf enligt DN:s test "lever du som du röstar?". Så här såg mina resultat ut:



Det betyder nog dock bara en sak; man behöver inte vara bonde och gammal traditionalist för att rösta på Centerpartiet. Jag är det nämligen inte och Centern är ett parti som passar mig perfekt.

Gör testet du också!

4 Kommentarer:

  • FP, M, V, C, KD, M, S... Jadu verkar som om inte jag heller är centerpartist. Undrar om testresultatet möjligtis har något att göra med tidningens politiska inriktning. Personligen skulle jag nog kunna sätta en tia eller två på det!

    Av Anonymous Anonym, 30/5/06 08:45  

  • haha, jo, eller att den bygger till stor del på fördommar kanske!

    Av Blogger RUNVIK, 30/5/06 14:17  

  • ah, intressanta resultat!

    Av Blogger RUNVIK, 30/5/06 16:03  

  • Nä, jag vet. Den med systemet var faktiskt väldigt fånig, att den inte var: "hur ofta dricker du alkohol" eller nått liknande istället. Finns ganska många som dricker utan att de går på systemet liksom.

    Och själv kryssade jag i att traditioner var viktiga och fick ändå inte ganska lågt på både Kd och C. Har iofs inget emot att ha lågt på Kd;)

    Av Blogger RUNVIK, 30/5/06 16:58  

Skicka en kommentar

<< Home



Bloggen danielrunvik.blogspot.com är inte längre aktiv. För mer aktuell information angående Daniel Runvik, besök hans hemsida:

www.danielrunvik.se