This is the main content. To display a lightbox click here

Runvik - ung i politiken

torsdag, april 20, 2006

Glädje på torget

Det var verkligen fullt drag på torget igår när man välkomnade hem guldet till Karlstad igen. Ca.15 000 glada värmlänningar hade samlats på Karlstads torg i den vackra Värmlands sola, och det var tur det var sol, för spelarna var ju knappast snabba upp på scen. Tillställningen startade enligt programmet klockan 16:00, men det inleddes med nått dåligt Värmlands band, sen Da Buzz. Båda banden var ytterst dåliga i att få med sig publiken, och alla bara stod tysta och väntade på att laget skulle komma. Det enda som lyckades få igång dem innan var när Sven-Erik Magnusson (en av Sven-Ingvars killarna) kom och sjöng några gamla klassiker som publiken kände till.


Men sen kom man igång med Färjestads låtarna, och då var det ingen häjd på publiken (iaf inte i de främre raderna). Sen, ungefär en timma efter starten, presenterade man laget, och en efter en kom de upp på scen o mötte publikens jubel!

Bild på Färjestads laget taget under välkomnandet (19/4/06)

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home



Bloggen danielrunvik.blogspot.com är inte längre aktiv. För mer aktuell information angående Daniel Runvik, besök hans hemsida:

www.danielrunvik.se